Recent Posts

@IceKohl Okay good. I REALLY don't think I burned anything up then

posted in Hardware Support read more

Here is my dashboard

http://i.imgur.com/DPTqDAG.png

posted in Hardware Support read more

So I was using a dryer vent to keep the heat away from the miner. Has anyone used these? Think I could have over heated it with this?

posted in Hardware Support read more

@c4 I've had s5s, s7s and an s9. I believe I've struggled with everyone of them. But it's has mostly been software issues I've had to figure out. I don't think it's been the miners fault, just my lack of computer skills as I figure out how to make them work. (Minus burning up a board trying to mine in a small closet).

There really might be nothing wrong with the miner, I just don't know how to fix what I did. We will find out.

posted in Hardware Support read more

@IceKohl Bitmain hash a diagram that shows how to hook up multiple PSUS. However I found out if you only have 110v outlets, Bitmain doesn't have a psu for you to use. They build a 110v for their R4, but recommend you don't use it for the S9. But the S9 is 1600 watts so I use two psu's on separate circuits.

When the miner starts it kicks the fan on full speed then it rpms down and slowly kicks up as it starts hashing. The miner acts that way but my hash rate never gets past zero.

I did a hard reset on it several times and tested all the boards separately to see if I get a different results. Unfortunately I haven't seen anything different then the miner dashboard showing the fan speed and nothing else. :-(

posted in Hardware Support read more

@xpyerr my red light is definitely blinking with no green light. But if I had a connection problem would I be able to sign in to my dashboard? We might need to do a team viewer if so.

posted in Hardware Support read more

@IceKohl Do you think all 3 of my hash boardso went? Or could my controller be malfunctioning? It just seems weird I'd like all my boards.

posted in Hardware Support read more

@xpyerr I may take you up on that again haha. You've came through even when Bitmain support can't. Would I still be able to get to my miner dashboard with the IP problem though? It does continously flash.

posted in Hardware Support read more

I guess I cant show pictures of the boards. However I dont see any melting or charring. Does anyone know what that red flashing light by the ethernet connection means?

posted in Hardware Support read more

I tried all of the boards by themselves. None of them would show anything on my miner status display. It's almost like they aren't there. I don't know if you can see if a chip is heat damaged, but I pulled them all out and took pictures. I also noticed a red flashing light on the face of the miner by the ethernet connection.

posted in Hardware Support read more